Så er vi gået live :-)

Plakater.dk er en splinterny side på det danske marked. Vi har længe haft lyst til at lave en fed side på dette skønne domæne – og nu er vi endelig nået dertil, hvor vi kan sige, at den er ‘alive and kicking’.

Den snedige internetbruger, vil hurtigt opdage, at vi ikke forhandler på Plakater.dk ikke forhandler vore egne produkter. Vi havde nemlig ikke tilfældigvis et lager med tusindvis af plakater liggende. Så vi gør noget, som er blevet mere og mere populært på internettet i gennem de senere år – vi sælger andres produkter. Eller rettere, vi reklamerer for andres produkter, og lader så ‘dem’ om at sælge produktet i sidste ende. Dette har både fordele og ulemper. En af ulemperne er, at vi har mindre kontrol med produktets vej fra forhandleren til dig – kunden. Vi er naturligvis optaget af, at de forhandlere der har en plads på vores side, lever op til deres ansvar. Det har vi midlertidigt ingen grund til at betvivle – forhandleren er nemlig også optaget af, at du får en god oplevelse.

Der er dog også store fordele ved denne form for forretning – vi er nemlig i den heldige situation, at vi kan håndplukke det bedste fra mange forskellige forhandlere. Vi er dermed ikke tvunget til, at holde på at ‘vores eget er det bedste’. Noget af det vi er allergladest for, er at vi kan henvise til forhandlere i både ind- og udland. På den måde er du ikke begrænset til det danske marked, som slet ikke kan måle sig med de store, internationale forhandlere, når det kommer til udbud.

Vi håber, at du bliver ligeså glad for Plakater.dk som vi er – og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os med forslag, ris eller ros. Her finder du vores kontaktformular.

 

De varmeste hilsener

Plakater.dk