Tilbud på plakater – internationale forhandlere

Tilbudene hos vores udenlandske plakatforhandlere kommer og går så hurtigt, at det næsten er umuligt for os, at holde jer opdateret. I stedet vil vi anbefale, at man – når man ved, man skal til at handle – holder et skarpt øje med hvor der er udsalg. Der er nemlig mange penge at spare ved at lede efter de rette tilbud på plakater.

 

Plakater på tilbud – her skal du lede

Selvom vi må opgive at holde jer orienteret om samtlige kampagner på markedet, så vil vi gerne give et par gode råd med på vejen om, hvilke tilbud og rabatter du skal holde øje med – så ved du hvornår du skal slå til, og hvornår du skal væbne dig med en smule tålmodighed. Vi gennemgår her nogle af de tilbud du kan forvente:

Art.co.uk

Art.co.uk – muligvis verdens største forhandler af plakater. Her finder du meget ofte rabat på hele 35-45% på dele eller hele forhandlerens sortiment. Husk at benytte den angivne kode, som du finder på siden (klik nedenfor for at se eventuel aktuel kode). Hvis der ikke er et tilbud lige netop nu – så er det meget muligt, at der er tilbud i morgen eller den efterfølgende dag. Af og til, kan du være heldig, at der tilmed er ‘free shipping’ – gratis forsendelse.

——> Besøg Art.co.uk – KLIK HER

 

GB Posters

GB Posters kører med ‘deal of the day’ / daglige tilbud. Selvom det ikke er HVER eneste dag, der er et nyt tilbud, er det meget tæt på at være sandt. Tilbuddene varierer i størrelse – men ofte kan du finde 10-30% rabat på i forvejen ganske billige produkter. Også her skal du huske at benytte den dagsaktuelle tilbudskode.

——> Besøg GB Posters – KLIK HER

 

Art Republic

Art Republic er en mere dekadent forhandler end de ovenstående. De slynger ikke om sig med rabatter som sine konkurrenter – de sælger sig i stedet i højere grad ved absolut topkvalitet. Ikke desto mindre, så gives der af og til 20% rabat på udvalgte produkter (husk at benytte tilbudskoden). Og med den høje investering, du skal regne med at gøre dig hos Art Republic, så kan det godt betale sig at holde øje. Bemærk dog, at der er altid gratis levering til din dør. Dette er en ganske stor rabat, hvis man overvejer prisen på, at få fragtet et originalt maleri forsvarligt til din private adresse.

——> Besøg Art Republic – KLIK HER

 

Society6

Society6 er lidt anderledes end andre forhandlere. Først og fremmest fordi, de forhandler meget andet end plakater. Hernæst fordi alle deres produkter er udført at ‘private’ kunstnere. Det betyder, at en del af det beløb du betaler for din varer, går til kunstneren. Derfor er de løbende tilbud fra Society6 også væsentlig mere specifikke – én dag er det ‘papirprint’, den næste er det sleeves til din tablet – men fakta er, at der hele tiden kommer nye tilbud, også på Society6.

——> Besøg Society6 – KLIK HER

 

Saatchi Art

Tjaa, vi kan ligeså godt sige det som det er. Verdens førende online galleri kaster ikke om sig med flotte tilbud. Du kan forvente at finde unik og original kunst at kunstnere som er godkendt af Saatch Art’s eget kunstpanel. Og naturligvis er priserne også derefter. Med andre ord, så handler man på Saatchi Art fordi man sætter stor pris på kunst og fordi man (forhåbentlig) har råd til det – ikke fordi du vil spare penge. Hvis du undrer dig over, hvad Saatchi Art overhovedet laver på denne liste, så tog vi den med for at slå fast, at det altså ikke er her, du skal lede efter din næste plakat med Marilyn Monroe til halv pris. Men det betyder bestemt ikke, at siden ikke er et besøg værd – for man kan jo altid drømme lidt!

——> Besøg Saatchi Art – KLIK HER

 

Vi håber, du kunne bruge vores lille guide til plakater på til noget brugbart – vi holder den løbende opdateret, og nye forhandlere vil også komme til.

Rigtig god fornøjelse med dine indkøb.

 

Relateret Indlæg
Flere tilbud hos Art.co.uk